Overnachten

Zoekt u een leuk adres om te overnachten na een heerlijk diner bij De Keuken van Arragon dan raden wij onderstaande bed & breakfast ten zeerste aan

Hertenhoef in Fluitenberg 9.9 op Booking.com

De Vijverkamer  in Hoogeveen 9,8 op Booking.com

De Meidoornhof  in Ruinen, bekend van het programma bed & breakfast, 10 op Zoover

De Beddestee in Ruinen, 9.7 op Zoover

De Heerlijkheid in Ruinerwold, 9,8 op Zoover

Kamer 7 in Diever, 9,8 op Zoover

The Teaspoon in Dwingeloo, 9,1 op Booking.com

Wilt u slapen onder de sterren, kijk dan eens bij de sterrenstudio’s van Bed & Breakfast De ster van Dwingeloo

 

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst