Wijn spijs middagen

In verband met de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld, kunnen we de kooklessen niet opstarten. Daarom hebben we een alternatief bedacht. Wijn spijs middagen waarbij de nadruk ligt op hoe het gerecht gemaakt is en waarom de 2 wijnen die erbij geserveerd worden, er wel of misschien wel niet zo goed bij passen.  De data zijn vooralsnog

zaterdag 5 september en zaterdag 3 oktober,

aanvang 12.30 uur

kosten: € 75,00 p.p. (inclusief aperitief, 3 gangen lunch wijnproeverij, mineraalwater en koffie met lekkernijen na)

Uiteraard is het mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen of allergieën, deze kunt u bij de reservering kenbaar maken.

 

 

 

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst

Lieve mensen

We vinden het fantastisch dat we per 1 juni onze deuren weer mogen openen en dat we onze passie weer uit kunnen en mogen voeren. Daarbij houden we de richtlijnen van het RIVM aan.

Reserveer hier uw tafel

Aangepaste openingstijden (Sluit dit venster om de openingstijden weer te geven)