Wijn-spijs avonden

Mmmmm…… wat een heerlijke wijn en wat past hij lekker bij dit gerecht.

Er zijn inmiddels aan aantal wijn spijs avonden georganiseerd en wat een succes. De gasten hebben deze avond zoals zij zelf omschreven GENOTEN. “Dit is niet meer uit eten, maar een avond genieten.”

Binnenkort de data voor 2020 voor de wijnspijsavonden

Wij ontvangen u graag om 18.30 met een mooi aperitief en vanaf 19.00 gaat u aan tafel om te genieten van een mooi 4 gangen diner met bij iedere gang 2 wijnen, de kosten zijn € 82,50 all inclusive.  Dit alles onder begeleiding van een wijnimporteur. Komt u ook, reserveer via de website, telefoon of via mail onder vermelding van wijn-spijs avond. Het belooft in ieder geval een gezellige smaakvolle avond te worden.

Tot dan!

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst