We gaan weer open !!

Na lange tijd, mogen we eindelijk onze deuren weer openen. En wat hebben we u gemist. Onze openingstijden zijn aangepast, zo zijn we open van woensdag tot en met zaterdag. Herco heeft weer nieuwe idee├źn voor mooie gerechten en de wijnkelder ligt vol mooie wijnen. Proef de passie en ervaar de beleving.

U kunt uw reservering maken via de reserveren knop op deze website, via telefoon 0528 275983 of via de mail info@dekeukenvanarragon. U bent van harte welkom om van onze oprechte gastvrijheid en culinaire keuken te genieten. Tot snel !!

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst