Valentijnsdag 2021

Valentijnsdag, 14 februari 2021

 

Herco’s Valentijns Frühstück

Regelmatig posten wij ons ontbijt op de zondagmorgen waar wij als gezin gezamenlijk van genieten. De ochtend rustig beginnen met allemaal heerlijkheden, wij genieten daar alle 4 enorm van.

Wij presenteren Herco’s Frühstück, bestaande uit onder andere croissantjes, onze heerlijke broodjes, huisgemaakte jam, hartig broodbeleg, verse jus d’orange, verschillende culinaire verrassingen, en nog veel meer.

Wilt u ook genieten van deze box, meld u dan aan via info@dekeukenvanarragon.nl bel ons op 0528 275 983 of stuur een Whatsapp naar 06 54 63 41 54 met het aantal personen, het adres waar we het gratis kunnen bezorgen (bezorgkosten à € 7,50 buiten een straal van 10 kilometer, maximaal 25 kilometer) , of als u wilt afhalen dan mag dat ook tussen 8.00 en 10.00 uur. De kosten van Herco’s Frühstück zijn € 27,50 p.p. met optioneel een fles Cava à € 17,50 of een prachtige Champagne à € 49,50.

 

“De Verleiding”

De kunst van het verleiden is het voorspel. In De Keuken van Arragon bestaat het voorspel uit de amuses. Vandaar onze amusebox bestaande uit 8 verleidelijke culinaire amuses met ambachtelijk gebakken brood en gezouten boter.

Om het voorspel nog te verlengen,  kunt u kiezen uit de volgende toevoegingen (tegen meerprijs) Kreeftensoep met garnituur of Kerriesoep met gevogelte en kokos, halve kreeft , brood met smeersels, of sluit u af met de zoete verleiding, een overheerlijk chocoladehart van donkere chocolade met smaken van passievrucht en framboos.

“De Verleiding” kan bezorgd worden of is af te halen tussen 14.00 en 16.00 uur, de kosten zijn € 17,50 p.p. exclusief optionele toevoegingen (bezorgkosten à € 7,50 buiten een straal van 10 kilometer, maximaal 25 kilometer)

 

“De complete Verleiding” voor 2 personen

De amusebox, met een soep naar keuze, de zoete verleiding en een fles champagne

€ 99,50 per 2 personen

 

Wij zijn blij dat we u weer van dienst kunnen zijn en ontvangen graag uw bestelling. Tot snel !

 

 

 

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst