Thuis genieten met Sinterklaas

Zondag 5 december

In het Sinterklaas weekend bieden wij weer verschillende mogelijkheden aan om thuis te genieten van De Keuken van Arragon. Af te halen tussen 12.00 – 13.00 uur

Amuseboxen bestaand uit 8 culinaire amuses met ambachtelijk gebakken brood en gezouten boter € 17,50 p.p.

Voor de kinderen hebben wij de kinderbox bestaande uit gezonde lekkernijen en heerlijke zoetigheden € 7,50 p.p.

Optioneel zijn deze boxen uit te breiden met:

Knolselderijsoep met gevogelte (halve liter) met garnituur en een ambachtelijk gebakken zuurdesem bol. à € 9.95

Kerriesoep met mosseltjes en een ambachtelijk gebakken zuurdesem bol € 9,95

Herco’s overheerlijke broodjes met huisgemaakte smeersels à €7,50

De Wijnen van Arragon à € 14,95 (rood of wit).

Een fles Cava à € 17,50

Een top Champagne  à € 65,00

Daarnaast kunt u ook kiezen voor de “totale Verleiding” bestaande uit een amusebox, knolselderijsoep met gevogelte, dessert en een fles champagne per 2 personen € 107,50

Bel uw bestelling door op 0528 275 983 of bestel via deze link


 

 

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst