Reserveren

 

Wat leuk dat u overweegt bij ons te bestellen, we hoeven niet meer uit te leggen dat onze Keuken niet dagelijks meer geopend is in verband met Corona. Tot die tijd blijven we echter niet stil zitten en openen De “Afhaal” Keuken van Arragon op bijjzondere dagen. Daarnaast organiseren we 1 x per maand (de laatste zaterdag van de maand) een online wijnproeverij. Kijk rustig rond en als u vragen heeft mag u altijd contact opnemen.

 

Wij hopen u spoedig weer “live” te mogen begroeten in ons sfeervolle restaurant.

Online wijnproeverij 29 mei € 69,50
4 amuses voorafgaand aan Diner "Het witte goud" lunch of -diner € 8,95 p.p.
4 gangen diner "Het witte goud" € 52,50 p.p.
Herco's Frühstück € 27,50 p.p. niet mogelijk op 23 mei
Herco's Frühstück kids € 19,50 p.p. niet mogelijk op 23 mei
amusebox € 17,50 p.p.
Amusebox totale verleiding € 99,50 p.p.
Halve kreeft € 19,50 p.p.
Kreeftensoep met garnituur halve liter € 9,95
Runderbouillon met voorjaarsgroentjes halve liter € 8,95
Asperge soep halve liter € 8,95
Brood met smeersels € 7,50
Dessert van aardbeien en witte chocolade per 2 € 15,00
Verschillende kazen € 12,00 p.p.
Cava € 17,50
Champagne € 49,50
De wijnen van Arragon wit € 12,50
De wijnen van Arragon rood € 12,50

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst