Reserveren

Helaas is het restaurant op dit moment gesloten tot nader bericht. U kunt echter wel van De Keuken van Arragon blijven genieten. In het Sinterklaasweekend kunt u genieten van heerlijke culinaire amuse’s en overige lekkernijen.

Na de aangepaste richtlijnen is De Keuken van Arragon geopend van donderdag tot en met zondag.

 

 

U kunt De Keuken van Arragon ook voor thuis bestellen, dit kan op zaterdag 4 december of zondag 5 december, vul uw bestelling in op onderstaand formulier

Bestelformulier 4 of 5 decemberAmusebox, bestaande uit 8 culinaire amuses € 17,50
Kids amusebox € 7,50
Brood met smeersels € 7,50
Assorti kaas € 10,00
Soep van knolselderij met gevogelte € 9,95
Kerriesoep met mosseltjes € 9,95
6 oesters € 18,00
Totale Verleiding (bestaande uit Champagne, soep, Amusebox en dessert voor 2 personen € 107,50)
Rode wijn van Arragon € 14,95
Witte wijn van Arragon wit € 14,95

 

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst