Reserveren

Wij hebben onze openingstijden aangepast.

De Keuken van Arragon is open van woensdag tot en met zaterdag voor lunch (op reservering met uitzondering van zaterdag) en diner.

Voor de lunch is De Keuken van Arragon geopend op basis van reservering, wij vragen u uiterlijk 24 uur van te voren te reserveren. Reserveren voor de lunch is mogelijk van 12.00 tot 14.00 uur.

Wilt u reserveren voor dezelfde dag, bel dan naar 0528 275983. Wij zijn gesloten in week 45 van 8 tot en met 16 november.

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst