In 2007 werd het restaurant overgenomen door Herco van Arragon en zijn partner Cynthia Busscher.
Beiden hebben zij een grote passie voor gastvrijheid en hebben ze als doel elke gast een onvergetelijke avond te bezorgen.
Met hun ruime ervaring in verschillende hoogwaardige restaurants, serveert De Keuken van Arragon sterwaardige gerechten en worden daarbij de mooiste wijnen geserveerd.
Chef-kok Herco kookt alleen met lokale, dagverse producten. Alles wordt zelfgemaakt, ook het brood, de bonbons en het ijs. De groenten worden gekweekt in eigen tuin. Doordat Herco met seizoensgebonden groenten werkt, kan hij zijn creativiteit helemaal kwijt en krijgt u keer op keer een nieuwe verrassing op tafel.
Cynthia is een vrolijke, gepassioneerde gastvrouw. Met haar oprechte aandacht voor de gasten en haar ruime kennis van wijnen wordt uw avond uit een complete sensatie van smaak en klasse. Uiteraard worden er ook alcoholvrije arrangementen geserveerd. Gastvrouw en sommelier zijn is Cynthia haar tweede natuur. Ze voelt aan wat de gast wil en die krijgt dat ook.
“Onze huiswijnen komen uit de provincie Aragon in Spanje.”
De Keuken van Arragon staat bekend om zijn op maat bereide verrassingsmenu’s, iedereen kan komen eten.