Online wijnproeverijen

27  maart Thema Duitsland

25 april Thema voorjaar (meer info volgt)

Een mooi glas wijn, die een gerecht nog beter doet smaken, dat is het doel. Moet de wijn fris, zijn of juist rijk, filmend of toch wat jeugdiger Hoe wordt wijn gemaakt en hoe moet je wijn proeven? Interessante vragen waar Cynthia graag met u over in gesprek gaat tijdens online wijnproeverijen.

U krijgt 5 flessen wijn (die u natuurlijk ook kunt delen met vrienden die u uit kunt nodigen, maar niet meer dan volgens de richtlijnen van het RIVM natuurlijk) en een link via Teams. Op zaterdag 27 maart vanaf 16.00 uur zal Cynthia u online meenemen in de bijzondere en interessante wereld van wijn. Deze keer is het thema Duitsland De kosten zijn € 69,50 per pakket dus inclusief de 5 verschillende flessen wijn. De wijnen kunnen door heel Nederland geleverd worden.

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om na de proeverij te genieten van een mooi diner (€ 49,50 p.p.) passend bij de wijnen. Aangezien het thema Duitsland is bestaat het diner (optioneel) uit:

Flamküchen met zalm

Crème van aardappel met kabeljauw en gefrituurde Sauerkraut (stevige “soep”)

Kartoffelsalat met langzaam gegaarde gepekelde varkensgebraad en swiebeln

Schwarzwalder kirsch

Wilt u meer informatie bel dan 0528 275 983 of wilt u zich aanmelden, klik dan op deze link

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst
Lieve mensen
We vinden het heel erg jammer, dat we u geen fijne avond of middag meer mogen bezorgen. Onze passie niet uit kunnen en mogen voeren, valt ons zwaar, we missen u, onze leveranciers, en de fijne avonden en middagen die we met u mochten beleven.
Hoe lang het duurt durven wij ook niet te zeggen, maar 1 ding is zeker. Wij staan weer voor u klaar als dit achter de rug is. Mist u ons ook en wilt u ook zeker weer komen dineren, bestel dan nu een dinerbon via bijgevoegde button, daar helpt u ons op dit moment heel erg mee. Deze dinerbon blijft geldig en wij betalen geen commissie. Heel graag tot snel, zodat u onze passie weer kunt proeven en de beleving kunt ervaren.
Herco en Cynthia