Online wijnproeverij 12 december

 

Een mooi glas wijn, die een gerecht nog beter doet smaken, dat is het doel. Moet de wijn fris, zijn of juist rijk, filmend of toch wat jeugdiger Hoe wordt wijn gemaakt en hoe moet je wijn proeven? Interessante vragen waar Cynthia graag met u over in gesprek gaat tijdens online wijnproeverijen.

U krijgt 6 flessen wijn (die u natuurlijk ook kunt delen met vrienden die u uit kunt nodigen, maar niet meer dan volgens de richtlijnen van het RIVM natuurlijk) en een link via Teams. Op zondag 12 december vanaf 16.00 uur zal Cynthia u online meenemen in de bijzondere en interessante wereld van wijn.  De kosten zijn € 69,50 per pakket dus inclusief de 6 verschillende flessen wijn. De wijnen kunnen door heel Nederland geleverd worden tegen bijbetaling van € 7,95

Wilt u meer informatie bel dan 0528 275 983 of wilt u zich aanmelden, app naar 0654634154

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst