Kooklessen

Een kijkje achter de schermen? Benieuwd naar de geheimen van de chef ? Schrijf je dan in voor 1 of meerdere kooklessen. Deze kooklessen zijn voor de beginner net zo goed te volgen als voor de vergevorderde kookliefhebber.

Programma:

10.00 uur ontvangst met een kopje koffie of thee en wat lekkers

10.15 aanvang kookles

12.30 lunch (genieten van het resultaat)

14.15 afsluiting

De kosten voor een kookles zijn € 54,50 inclusief kopje koffie met lekkers bij aanvang, de les en de lunch. Consumpties tijdens de kookles en of lunch zijn voor eigen rekening.

De data voor de kooklessen zijn:

7 maart of 21 maart

4 april of 18 april (geannuleerd)

9 mei of 23 mei

13 juni of 27 juni

Lijkt het u leuk om een keer een of meerdere kooklessen te volgen, dan kunt u zich hier aanmelden.

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst

Lieve mensen

We vinden het fantastisch dat we per 1 juni onze deuren weer mogen openen en dat we onze passie weer uit kunnen en mogen voeren. Daarbij houden we de richtlijnen van het RIVM aan.

Reserveer hier uw tafel

Aangepaste openingstijden (Sluit dit venster om de openingstijden weer te geven)