Kerstmenu

Hartelijk dank voor uw interesse in ons kerstmenu. Wij serveren beide kerstdagen een 6 gangen kerstdiner à € 79,50. Uiteraard kunnen wij rekening houden met eventuele (dieet)wensen aangaande het menu. Dit graag bij de reservering melden.

Het menu bestaat dit jaar uit

Amuse

-0-0-0-

Geroosterde tarbot met verschillende structuren van pompoen

-0-0-0-

Krachtige runderbouillon met paddenstoelen en een toastje met runder tartaar, kaviaar en savora mosterd

-0-0-0-

Zeebaars met parels van tomaat, courgette, avocado, zwarte olijf en aubergine, basilicum jus

-0-0-0-

Anjouduif met aardpeer, mais, groene kool en parelgort, eigen jus

-0-0-0-

Kaas met garnituur

-0-0-0-

Dessert van donkere chocolade, karamel, speculaas en stoofpeer

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen neem dan contact met ons op via mail, reserveringsformulier of via telefoon op nummer 0528 275983

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst