Kerstmenu 2020

Verras uzelf en uw geliefden thuis met het De Keuken van Arragon kerstmenu bestaande uit:

Door Herco gemarineerde zalm, zo proef je de zalm zelden

Tarbot op rendang met een saus van appel met kerrie, een klassieker bij De Keuken van Arragon

Gebraden tamme eendenborst, met rode biet, pastinaak en een specerijenjus, de favoriet van Cynthia

Dessert van speculaas en mandarijn

 

Eventueel kunt u uw menu nog uitbreiden met

4 amuses voorafgaand aan uw diner , 1 van de drie soepen (welke is uw favoriet?), voorafgaand aan het dessert nog even een kaasje prikken, houdt u van Hollands of Buitenlandse kazen?

 

Mocht u vragen of wensen hebben, neem dan contact met ons op 0528 275983 info@dekeukenvanarragon.nl

Online wijnproeverij 29 mei € 69,50

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst