Wij zijn geopend op 24, 25 en 26 december voor het diner. Bij het maken van de reservering vragen wij u eventuele dieetwensen, allergiën en producten waar u of 1 van uw tafegelnoten niet van houdt, door te geven, zodat we ruim voorafgaand aan uw komst kunnen kijken hoe we het menu voor u moeten en kunnen aanpassen. Na ontvangst van de aanbetaling (€ 50,00 p.p.) is uw reservering definitief. Uiteraard wordt de aanbetaling op de avond verrekend. Restitutie is niet meer mogelijk als binnen 1 week voor aankomst de reservering wordt geannuleerd. Tussen 18.30 – 19.00 ontvangen wij onze gasten en serveren wij ons kerstdiner € 114,50 p.p. bestaande uit:
Amuse
-0-0-0-
Argentijnse garnaal met passievrucht en avocado ijs
-0-0-0-
Zuurkoolbouillon met een toastje met eendenlever
-0-0-0-
Gepocheerde oester met spinazie, kaviaar en Champagne sabayon
-0-0-0-
Heilbot met brandade en een saus van prei
-0-0-0-
Herten rugfilet met rode kool crème, pomme fondant, taartje van paddenstoel en jus van zure kersen
-0-0-0-
Geroosterde rozijnenbrioche met een schuim van Oudwijker Colosso en schotsen van oude kaas
-0-0-0-
Kerstdessert met smaken van rijst, specerijenijs, chocolade en sinaasappel