Kerst 2020

In verband met Covid-19 en alle onzekerheden voor de horeca, hebben wij besloten niet open te gaan met de kerstdagen.

Dat betekent echter niet dat u niet van De Keuken van Arragon kunt genieten. Dit jaar brengen wij De Keuken van Arragon bij u thuis. Alle werkzaamheden zijn al door ons gedaan, u hoeft alleen nog maar de laatste handelingen te verrichten. (verwarmen)

Af te halen op 24, 25 en 26 December tussen 12.00 – 15.00 uur.  Geef uw bestelling door via deze link en noteer in het vak opmerkingen uw bestelling, of via de mail info@dekeukenvanarragon.nl

 

De Amusebox bestaande uit 8 amuses, brood en gezouten boter € 17,50 p.p.

Kerstmenu bestaande uit 4 gangen € 49,50 p.p.

4 amuses voorafgaand aan het diner € 8,95 p.p.

Knolselderijsoep met gevogelte € 8,95

Kerriesoep met mosseltjes € 9,95

Bisque met garnituur € 9,95

Blikje kaviaar (20 gram) eventueel toe te voegen bij het voorgerecht van het kerstdiner € 25,00

6 oesters voor de liefhebber € 3,00 per stuk

1/2  kreeft € 17,50

Verschillende kazen met garnituur (Hollands of Buitenlandse kazen) € 10,00

Ambachtelijk gebakken brood met smeersels € 7,50

 

Daarnaast bezorgen we u graag ons inmiddels bekende ontbijt, Herco’s frühstück, op eerste of tweede kerstdag. U hoeft de deur niet uit wij bezorgen deze binnen 10 kilometer gratis en daarbuiten vragen wij € 7,50 bezorgkosten met een maximum van 25 kilometer.

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst