Sinterklaas weekend

Zaterdag 5 december

In het Sinterklaas weekend bieden wij weer verschillende mogelijkheden aan om te genieten van De Keuken van Arragon.

Amuseboxen bestaand uit 8 culinaire amuses met ambachtelijk gebakken brood en gezouten boter € 17,50 p.p. af te halen op tussen 14.00 en 16.00 uur. Voor de kinderen hebben wij de kinderbox bestaande uit gezonde lekkernijen en heerlijke zoetigheden € 7,50 p.p. Om het feest helemaal compleet te maken kunnen wij de boxen ook bij u thuis bezorgen voor € 5,00 (binnen een straal van 10 kilometer)

Optioneel zijn deze boxen uit te breiden met

Schaaldieren bisque (halve liter) met garnituur en een ambachtelijk gebakken zuurdesem bol. à € 9.95

Knolselderijsoep met gevogelte (halve liter) met garnituur en een ambachtelijk gebakken zuurdesem bol. à € 7.95

Herco’s overheerlijke broodjes met huisgemaakte smeersels à €7,50

De Wijnen van Arragon à € 12,50 (rood of wit).

Een fles Cava à € 17,50

Een top Champagne van het huis Michel Genet à € 65,00

Zondag 6 december

Op zondag 6 december geven we u de mogelijkheid om samen met ons van het ontbijt te genieten. Wij presenteren Herco’s Frühstück, bestaande uit onder andere croissantjes, onze heerlijke broodjes, huisgemaakte jam, hartig broodbeleg, verse jus d’orange, verschillende culinaire verrassingen, en nog veel meer € 27,50 p.p. Dit onvergetelijke ontbijt bezorgen wij gratis binnen een straal van 10 kilometer. (€ 7,50 bezorgkosten >10 km.  <25 km.) tussen 8.00 en 10.00

 

Amuseboxen bestaand uit 8 culinaire amuses met ambachtelijk gebakken brood en gezouten boter € 17,50 p.p.(vanaf 2 personen) af te halen tussen 14.00 en 16.00 uur. Voor de kinderen hebben wij de kinderbox bestaande uit gezonde lekkernijen en heerlijke zoetigheden € 7,50 p.p. Om het feest helemaal compleet te maken kunnen wij de boxen ook bij u thuis bezorgen voor € 5,00 (binnen een straal van 10 kilometer)

Optioneel zijn deze boxen uit te breiden met

Schaaldieren bisque (halve liter), garnituur en een ambachtelijk gebakken zuurdesem bol. à € 9.95

Knolselderijsoep met gevogelte (halve liter),garnituur en een ambachtelijk gebakken zuurdesem bol. à € 7.95

Herco’s overheerlijke broodjes met huisgemaakte smeersels à € 7,50

De Wijnen van Arragon à € 12,50 (rood of wit).

Een fles Cava à € 17,50

Een top Champagne van het huis Michel Genet à € 65,00

Wilt u ook genieten van de heerlijkheden uit De Keuken van Arragon , meldt u dan aan via info@dekeukenvanarragon.nl bel ons op 0528 275 983 of stuur een Whatsapp naar 06 54 63 41 54 met  uw bestelling het aantal personen, datum en het adres waar we eventueel moeten bezorgen. Betaling geschiedt via een tikkie.

Wij zijn blij dat we u weer van dienst kunnen zijn en ontvangen graag uw bestelling. Tot snel !

 

 

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst