Gesloten

Lieve mensen,

Helaas is het lastig om het corona virus onder controle te houden. Met ingang van 15 oktober 2020 is alle horeca door hogerhand gesloten. Er zijn veel discussies gaande, eerlijk, oneerlijk, het verschil tussen hotel, restaurants en caf├ęs. Wij hebben ons altijd aan alle maatregelen gehouden, we hebben altijd al een ruime opzet van tafels in ons restaurant, wij hebben altijd de gegevens van onze gasten genoteerd, maar goed. Zoals een ieder zegt, we moeten het samen doen. In de periode dat we gesloten zijn, verzorgen wij geen afhaal of bezorgdiners. Het past gewoonweg niet bij ons. Onze passie zit in het gasten contact en beleving. Houd onze social media in de gaten voor wat wij wel van plan zijn.

Blijf gezond, laten we ons allen aan de maatregelen houden, zodat we weer snel van elkaar kunnen genieten.

 

 

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst