Food in the Wood

Helaas is dit evenement geannuleerd wegens het corona virus, wij gaan dit evenement verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

 

Wat leuk om u hier te mogen ontvangen. Food in the Wood een culinaire wandeling in het Spaarbankbos onder het genot van een drankje en heerlijke gerechten bereid door Herco en zijn team. Dit team bestaat overigens niet alleen uit medewerkers van De Keuken van Arragon aangezien het evenement wordt georganiseerd door Chimène, Emmy, Kylian en Melissa, studenten van de Hogere Hotelschool Emmen. Wij willen u samen met vele partners een fijne middag bezorgen, en daarbij doneren wij een deel van de opbrengst van het evenement aan Kian, een Hoogeveens knulletje van 2 die leidt aan het Syndroom van Usher. De wandeling is geschikt voor jong en oud, als u maar goed ter been bent.

 

Datum: 21 mei (Hemelvaartsdag) vanaf 12.00 uur

Locatie: Spaarbankbos

Verschillende arrangementen:

Arrangement groen à € 45,00 bestaande uit de wandeling met culinaire gerechten, en alcoholvrije bijpassende sappen

Arrangement terra à € 57,50 bestaande uit de wandeling met culinaire gerechten, en bijpassende wijnen

Arrangement goud à € 65,00 bestaande uit de wandeling met culinaire gerechten, bijpassende wijnen en een glas champagne

Kinderen tot en met 12 jaar € 19,50 (sappen en kleine gerechtjes)

 

Reserveer hier of bel 0528 275983

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst