De Keuken van Arragon

In 2007 werd het restaurant, toen nog De Herberg genaamd, overgenomen door Herco van Arragon en zijn partner Cynthia Busscher.

Beiden hebben zij een grote passie voor gastvrijheid en hebben ze als doel elke gast een onvergetelijke avond te bezorgen.

Met hun ruime ervaring in verschillende hoogwaardige restaurants, serveert De Keuken van Arragon sterwaardige gerechten en worden daarbij de mooiste wijnen geserveerd.

Chef-kok Herco kookt alleen met lokale, dagverse producten. Alles wordt zelfgemaakt, ook het brood, de bonbons en het ijs. De groenten worden gekweekt in de tuin van zijn vader. Doordat Herco met seizoensgebonden groenten werkt, kan hij zijn creativiteit helemaal kwijt en krijgt u keer op keer een nieuwe verrassing op tafel. Gezellig aanschuiven bij de chef is ook mogelijk aan de Chef’s Table. Aan deze mooie, grote bar komt Herco de gerechten bij u afmaken.

Cynthia is een vrolijke, gepassioneerde gastvrouw. Met haar oprechte aandacht voor de gasten en haar ruime kennis van wijnen wordt uw avond uit een complete sensatie van smaak en klasse. Uiteraard worden er ook alcoholvrije arrangementen geserveerd. Gastvrouw en sommelier zijn is Cynthia haar tweede natuur. Ze voelt aan wat de gast wil en die krijgt dat ook.

“Onze huiswijnen komen uit de provincie Aragon in Spanje.”

De Keuken van Arragon heeft een kleine menukaart met klassieke specialiteiten van de chef naast de alom bekende verrassingsmenu’s. Er wordt op maat gekookt, iedereen kan komen eten.

Ik ben benieuwd naar het menu!Ik wil graag een tafel reserveren!Ik wil graag de Chef’s Table reserveren!

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst