De Keuken van Arragon, het nieuwe hoofdstuk van Restaurant de Herberg

De weken voorafgaand aan de heropening op woensdag 12 september stonden in het teken van afscheid nemen van het oude, slopen en weer opbouwen voor Herco van Arragon en Cynthia Busscher. Het stel dat de afgelopen 11 1/2 jaar Restaurant De Herberg runde heeft grote plannen voor de toekomst en daar hoort een nieuwe, frisse uitstraling bij en natuurlijk een nieuwe naam; De Keuken van Arragon.

 

11 1/2 jaar geleden namen Herco en Cynthia Restaurant De Herberg in het prachtige witte pand aan de Hoogeveenseweg over. Ze hadden meteen grote plannen en een helder beeld van wat zij hun gasten gingen bieden, een onvergetelijke avond vol gastvrijheid en heerlijke gerechten met bijpassende wijnen waar de passie voor het vak vanaf spat. In de daarop volgende jaren wisten de gasten De Herberg te vinden voor dit avondvullende belevingsprogramma en werden er zelfs kookworkshops door Herco gegeven om de kennis en liefde voor het vak en de producten door te geven.

 

Herco en Cynthia zijn trots op hun restaurant en de trouwe gasten, maar als echte ondernemers blijven de ideeën en plannen voor vernieuwen komen. In 2018 heeft het stel de knoop doorgehakt, het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. De twee zijn aan de slag gegaan en alle ideeën en plannen hebben vorm gekregen in De Keuken van Arragon. Een restaurant met een nieuwe naam, compleet nieuw interieur, een kleine menukaart, nieuwe wijnkaart en vernieuwde verrassende gerechten. In de klassieke keuken met moderne invloeden wordt gekookt met lokale en dagverse producten. Alles wordt zelf gemaakt van het brood tot de bonbons en het ijs. Een kijkje nemen in de keuken kan aan de Chef’s table waar de creativiteit van Chef-kok Herco van dichtbij te bewonderen is wanneer hij de gerechten opmaakt.

 

Naast alle nieuwe elementen in De Keuken van Arragon zijn Herco en Cynthia natuurlijk niet vergeten waar hun gasten de afgelopen 11 1/2 jaar voor zijn gekomen en zijn teruggekomen. De Keuken van Arragon is nog steeds het restaurant met een culinaire keuken met bijpassende wijnen uit de hele wereld, oprechte gastvrijheid en dat avondvullende belevingsprogramma, maar nu in een nieuw jasje. Herco en Cynthia kijken er naar uit om alle huidige en nieuwe gasten De keuken van Arragon te laten zien en ervaren.


Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst

Lieve mensen

We vinden het fantastisch dat we per 1 juni onze deuren weer mogen openen en dat we onze passie weer uit kunnen en mogen voeren. Daarbij houden we de richtlijnen van het RIVM aan.

Reserveer hier uw tafel

Aangepaste openingstijden (Sluit dit venster om de openingstijden weer te geven)