Catering

Momenteel niet mogelijk ivm corona virus

 

Heeft u een feestje? En wilt u eens iets anders, iets unieks, iets waar uw gasten nog lang over napraten?

Bestel dan uw amuses bij De Keuken van Arragon.

Een aantal voorbeelden, te zien op de foto:

Rillette van eend met compote van kweepeer,

Huis gemarineerde zalm op een crème van ei,

Gemarineerde mozzarella met augurk, huis-gedroogde tomaat, olijf en komkommer

Marbré van kalf met mosterdmayonaise

Hollandse garnalen met radijs en tomaat.

We kunnen rekening  houden met eventuele allergieën en persoonlijke (dieet)wensen .

De kosten zijn € 10,00 per persoon (4 amuses) en catering is mogelijk vanaf 25 personen.

Bel om uw bestelling door te geven of de mogelijkheden te bespreken.

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst
Lieve mensen
We vinden het heel erg jammer, dat we u geen fijne avond of middag meer mogen bezorgen. Onze passie niet uit kunnen en mogen voeren, valt ons zwaar, we missen u, onze leveranciers, en de fijne avonden en middagen die we met u mochten beleven.
Hoe lang het duurt durven wij ook niet te zeggen, maar 1 ding is zeker. Wij staan weer voor u klaar als dit achter de rug is. Mist u ons ook en wilt u ook zeker weer komen dineren, bestel dan nu een dinerbon via bijgevoegde button, daar helpt u ons op dit moment heel erg mee. Deze dinerbon blijft geldig en wij betalen geen commissie. Heel graag tot snel, zodat u onze passie weer kunt proeven en de beleving kunt ervaren.
Herco en Cynthia

Bestel hier uw dinerbon