31 december

In verband met Covid-19 en alle onzekerheden voor de horeca, hebben wij besloten ons restaurant te sluiten tot en met 14 januari

Dat betekent echter niet dat u niet van De Keuken van Arragon kunt genieten. Dit jaar brengen wij De Keuken van Arragon bij u thuis. Alle werkzaamheden zijn al door ons gedaan, u hoeft alleen nog maar de laatste handelingen te verrichten. (verwarmen) Naast de afhaal producten die u van ons gewend bent, hebben we op oudejaarsdag een nieuwkomer, de hapjes box. Een box met mooie hapjes die u thuis nog even moet verwarmen.

Bestellen voor Oudejaars dag

af te halen tussen 12.00 en 13.00 uurAmusebox, bestaande uit 8 culinaire amuses (minimaal 2 personen) € 17,50
Warme hapjesbox voor 2 tot 4 personen € 49,50
Bisque met garnituur € 9,95
Fazantenbouillon met groentenparels en eendenlever € 9,95
Brood met smeersels € 7,50
6 oesters € 19,50
Kreeft 1/2 (per 2 personen te bestelen € 17,50 p.p.)
Assorti kaas € 10,00
Rode wijn van Arragon € 14,95
Witte wijn van Arragon wit € 14,95
Champagne € 65,00
Wijnproeverij online zondag 16 januari € 74,50

 

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Keuken van Arragon?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Keuken van Arragon.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst